Tuesday, 26 February 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadzli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

39 comments:

  1. Singgah bw ke sini =)

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah pun follow awak.Thanks yer :)

      Delete
  2. salam...dari segmen yang sama,,:)done follow u#7

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Saya dah follow awak. Selamat bersegmen :)

      Delete
  3. hyep!
    singgah sini dari segmen y sama! ^^
    salam perkenalan dari KK :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi juga. Salam perkenalan. Saya dah follow awak. Happy segmenting ya :)

      Delete
  4. haha...suka tgk stick sblh nie..
    hahaha

    ReplyDelete
  5. Hai , Mira dari segmen yang sama :D

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. datang berhajat dari segmen nie...salam perkenalan dear

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :) Salam perkenalan juga kak :) Saya dah pun follow akak ^^

      Delete
  7. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  8. deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ btw, deno FOLOW sini, jom ke blog deno? hehe:)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, dah! Thanks sbb sudi visit blog yang tak seberapa ni :)

      Delete
  9. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  10. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure. Thanks for visiting my site. :)

      Delete
  12. assalamualaikum... selamat berkenalan .. selamat bersegmen

    http://dzakircrew.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga :) Ok, saya dah pun join blog Mizzniya :)

      Delete
  14. dtg dr segmen yg sama..
    http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
    salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan. Saya dah follow blog awak . :) Selamat bersegmen :)

      Delete
  15. dtg dari segmen yg sama...:)

    http://www.timizero.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal, singgah dari segmen yang sama dan follow awak...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga. Sy dah join site awak :)

      Delete
  17. Hai..hani disini...Jempot ke blog saya pula...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Hani :) Ok sy dah follow site Hani. Salam perkenalan :)

      Delete
  18. Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good morning :) Okay, saya dah follow. :)

      Delete
  19. Datang menerjah
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  21. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete